labbeli nagykereskedess
labbeli-nagykereskedes-pedibed papucs-nagykereskedes-pedibed talpbetet-nagykereskedes-pedibed papucs-tarto-pedibed-bio-srl angro shop incaltaminte-engros-contact
papucs nagykereskedes labbeli nagykereskedes
talpbetet nagykereskedes
ROroman nyelv

 


Talpbetet Nagykereskedes-pedibed

Talpbetet Nagykereskedes PEDIBED BIO S.R.L.papucsok,talpbetét nagybani forgalmazásal foglalkozik.
Talpbetétek számos típusát forgalmazzuk: Ortopéd talpbetét,Sarokemelő párna,
Textil talpbetét,Valódi bőr talpbetét,Téli talpbetét,
Szilikon talpbetét,Gyerek supinált talpbetét.

Ortopéd talpbetét (nagykereskedés)

VITAL
Harántemelős lúdtalpbetét.Valódi bőr felsőrészből és rugalmas aktív szenes alsórészből készült.A talpbetét közepén lévő párna megemeli a harántot, ezáltal leveszi a terhelést a harántcsontozatról. Az emelés hatására kiegyenesednek a lábujjak, így a lábujjakat ért dörzsölés megszűnésével, megelőzi/csökkenti a kalapácsujj és bütykök kialakulását. A lúdtalp emelése leveszi a hosszanti izomzatra nehezedő terhelést, enyhíti a derék és hát fájdalmakat. Az alsó aktív szénréteg semlegesíti a kellemetlen szagokat. Puhasága rugalmas, könnyed járást biztosít és csökkenti a bőrkeményedés kialakulását.

Méret:(35-36),(37-38),(39-40),(41-42),(43-44),(45-46).
KLIMA & SPORT
A Protec járófelület minden lépésnél levegőt pumpál, az így keletkező hűtés garantálja a higiénikus frissességet és szárazon tartja lábainkat a cipőben. A középső aktív szénréteg elnyeli a kellemetlen szagokat. Az talpbetét lábágya védi és tehermentesíti az izmokat, ínszalagokat és megfelelő tartást ad a lábnak. Puhasága csökkenti a bőrkeményedés kialakulását.

Méret: (35-36),(37-38),(39-40),(41-42),(43-44),(45-46).
RELAX
Valódi bőr gyógytalpbetét, haránt-, és lúdtalpemeléssel, rugalmas sarokággyal. A talpbetét közepén lévő párna megemeli a harántot, ezáltal leveszi a terhelést a harántcsontozatról. Az emelés hatására kiegyenesednek a lábujjak, így a lábujjakat ért dörzsölés megszűnésével, megelőzi/csökkenti a kalapácsujj és bütykök kialakulását. A lúdtalp emelése leveszi a hosszanti izomzatra nehezedő terhelést, enyhíti a derék és hát fájdalmakat. A sarok részen lévő puha párna elnyeli az ízületeket ért ütődéseket. Minden cipőben elfér és tökéletes kényelmet nyújt.

Méret: (35-36),(37-38),(39-40),(41-42),(43-44),(45-46).
MESTER
Harántemelős lúdtalpbetét. Valódi bőr felsőrészből és rugalmas aktív szenes alsó részből készült. A talpbetét közepén lévő párna megemeli a harántot, ezáltal leveszi a terhelést a harántcsontozatról. Az emelés hatására kiegyenesednek a lábujjak, így a lábujjakat ért dörzsölés megszűnésével, megelőzi/csökkenti a kalapácsujj és bütykök kialakulását. A lúdtalp emelése leveszi a hosszanti izomzatra nehezedő terhelést, enyhíti a derék és hát fájdalmakat. Az alsó aktív szénréteg semlegesíti a kellemetlen szagokat. Puhasága rugalmas, könnyed járást biztosít és csökkenti a bőrkeményedés kialakulását.

Méret: (35-36),(37-38),(39-40),(41-42),(43-44),(45-46)-ig.
WALKER
Háromnegyedes, valódi bőr gyógytalpbetét, haránt-, és lúdtalpemeléssel, rugalmas sarokággyal. A talpbetét közepén lévő párna megemeli a harántot, ezáltal leveszi a terhelést a harántcsontozatról. Az emelés hatására kiegyenesednek a lábujjak, így a lábujjakat ért dörzsölés megszűnésével, megelőzi/csökkenti a kalapácsujj és bütykök kialakulását. A lúdtalp emelése leveszi a hosszanti izomzatra nehezedő terhelést, enyhíti a derék és hát fájdalmakat. A sarok részen lévő puha párna elnyeli az ízületeket ért ütődéseket. Könnyű, minden cipőben elfér és tökéletes kényelmet nyújt.

Méret: (35-36),(37-38),(39-40),(41-42),(43-44),(45-46).
ANTISHOCK
A talpbetét speciális rezgéscsillapító funkcióval rendelkezik, mely jelentős mértékben nyeli el az ízületeket ért ütődéseket. A nyomás,ellennyomás hatásának köszönhetően a hab alsórész minden lépésnél a levegő több irányú áramlását teszi lehetővé. Az anyag, egyedülálló, nyitott összekapcsolású cella kialakítása nagy mértékű szellőzöttséget eredményez. A talpbetét intelligens anyaga, képes emlékezni a láb pontos formájára, így egy aktuális lábnyomatot készít a talpbetéten. A nyomás elosztás mellett, serkenti a vérkeringést valamint az oxigénellátást. Javítja a közérzetet és fokozza a teljesítőképességet. A cipőből való kivétel után, a talpbetét visszanyeri eredeti vastagságát. Légmozgásos cella szerkezetének köszönhetően az anyag megelőzi a nyirkosság kialakulását, így szárazon és frissen tartja lábat. Optimális haránt, és lúdtalpemeléssel, rugalmas sarokággyal rendelkezik. Anatómiai emelései stabilitást adnak a lábnak, ezáltal viselője megoldást talál a harántsüllyedésre, lúdtalpra, kalapácsujjra, a lábujjakon keletkezett bütykökre, valamint leveszi a terhelést a térden és gerincoszlopon elhelyezkedő ízületi pontokról. A frottír felsőrész akár mezítláb is tökéletes komfortot biztosít

Méret: (35-36),(37-38),(39-40),(41-42),(43-44),(45-46).

Sarokemelő párna (nagykereskedés)

FIX
Sarokemelő párna latex habból, valódi bőr felső- és öntapadós alsó-részből készült. Rugalmassága tehermentesíti az ízületeket járás és állás közben. Félpárként használva az eltérő lábhosszúságot korrigálja, melynek első jele ha csak az egyik sarkánál, és derekánál érez fájdalmat. Használata: Az öntapadós fólia eltávolítása után, rögzítse a sarokemelőt a cipősarok belső ívére.

Méret:(35-36-37),(38-39-40),(41-42-43),(44-45-46).
FIX MED
Sarokemelő párna latex habból, valódi bőr felső és öntapadós alsórésszel. Rugalmassága tehermentesíti az ízületeket járás és állás közben. Ajánlott növekvő vagy már meglévő sarokcsont kinövés esetében. A perforált kör kiemelésével olyan védő terület alakul ki, ami leveszi a nyomást a fájdalmas sarokcsontról. Félpárként használva az eltérő lábhosszúságot korrigálja, melynek első jele ha csak az egyik sarkánál, és derekánál érez fájdalmat. Használata: Az öntapadós fólia eltávolítása után, rögzítse a sarokemelőt a cipősarok belső ívére. Félpárként használva az eltérő lábhosszúságot korrigálja.

Méret:(35-36-37),(38-39-40),(41-42-43),(44-45-46).

Textil talpbetét (nagykereskedés)

ACTIVE
Vászon felsőrészből, és aktívszén alsórészből készült. Perforáción keresztül jól szellőzik, ezáltal a cipőben a láb kevésbé izzad. Az aktív szénréteg semlegesíti a kellemetlen lábszagokat. Puhasága csökkenti a bőrkeményedés kialakulását, és tehermentesíti az ízületeket. 30C-on mosható.

Méret:(Méretre vágható) 35-46-ig
DEO X
Vászon felsőrészből, antibakteriális latex alsórészből kéazült. Perforációin keresztül jól szellőzik, ezáltal a cipőben a láb kevésbé izzad, frisseséget nyújt egész napra. Speciális hatóanyaga megakadályozza a gombásodásért és lábszagért felelős baktériumok elterjedését. Puhasága csökkenti a bőrkeményedés kialakulását, és tehermentesíti az ízületeket. 30C-on mosható.

Méret:(Méretre vágható) 35-46-ig
FROTTI
Természetes pamut-frottír és latex habból készült talpbetét. Perforációin keresztül jól szellőzik és a frottír jó nedszívó képessége révén, a láb kevésbé izzad a cipőben. A latex puhasága csökkenti a bőrkeményedés kialakulását, és tehermentesíti az ízületeket. 30C-on mosható.

Méret: (35-36),(37-38),(39-40),(41-42),(43-44),(45-46).

Valódi bőr talpbetét (nagykereskedés)

DELUXE
Valódi bőr felsőrészből, aktívszenet tartalmazó, puha latex alsó rétegből készült, izzadsággátló talpbetét. A kiváló minőségű anyagok, egész napos komfortot és higiéniát biztosítanak a lábnak. Használatával meghosszabítja kedvenc cipőjének élettartamát.

Méret: (35-36),(37-38),(39-40),(41-42),(43-44),(45-46).

Téli talpbetét (nagykereskedés)

WINTER
Selymes gyapjúszövetből ,és puha latex hab aktív szénes alsórészből készült. Kiválóan melegíti lábát a hideg téli napokon. A latex hab a lábát gyaloglás közben pihenteti. Ajánlott a reumás fájdalmakban szenvedőknek, és akik hajlamosak a megfázásra. Tökéletes az őszi és téli lábbeli számára.

Méret: Méretrevágható (35-46)-ig.
WOOL+ALU
A gyapjú talpbetétek tökéletesen védenek a hideg ellen. Meleget biztosító, 100 % bárány gyapjú felsőrésszből és rugalmas latex habból valamint alufoliából készülnek . A talpbetét ideális téli kiegészítője a cipőnek , mivel az anyaga segít melegen tartani a lábat.
Méret:(35-36),(37-38),(39-40),(41-42),(43-44),(45-46).
METAL X
Az ALU SUPER talpbetétek tökéletesen védenek a hideg ellen. Meleget biztosító szövet, rugalmas hab, valamint alumínium fóliából készült. A talpbetét ideális téli kiegészítője a cipőnek mivel az anyag segít melegen tartani a lábat, miközben az alumínium fólia véd a talaj hidege ellen.

Méret: Méretrevágható (35-46)-ig.
FILC
Erős és tartós, miközben a magas minőségű filc melegen, és szárazon tartja a lábat. A filc talpbetétek tökéletes védelmet nyújtanak a hideg és a nyirkosság ellen is. Az alsó rétegen lévő pontok nem engedik elcsúszni a talpbetétet a cipőben.

Méret:(35-36),(37-38),(39-40),(41-42),(43-44),(45-46).
WOOL X
A gyapjú talpbetétek tökéletesen védenek a hideg ellen. Meleget biztosító, 100 % bárány gyapjú felsőrésszből és rugalmas latex hab alsórészeből készülnek . A talpbetét ideális téli kiegészítője a cipőnek , mivel az anyaga segít melegen tartani a lábat.

Méret: Méretrevágható (35-46)-ig.

Szilikon talpbetét (nagykereskedés)

GEL FIX
Puha gél csúszásgátló, és harántemelő párna, mely védi a fájdalmas haránt csontozatot. Minden lépésnél tehermentesíti a lábfejet.

Méret: (Női),(Férfi).
GEL FIT
Öntapadós, sarokemelő párna, puha gél anyagból. Minden lépésnél tehermentesíti a gerincoszlopot.

Méret:(Női).
GEL COMFORT
A Gel Comfort gyógytalpbetét, kényelmes, puha gélből, textil felsőrésszel készült. A gélnek köszönhetően a tökéletes kényelem és a tehermentesítés biztosított, mivel a gél szerkezete elnyeli a nagy megterhelést, de az energiát jól vezeti minden lépésnél. Az izmok, ízületek és szalagok tehermentesítését ezáltal, minden lépésnél a rezgéscsillapító puha gél biztosítja. Az anatómiai lábágyat használatakor kényelmes flexibilitás jellemzi. Méretrevágható. A cipőben a szövetrész felülre kerüljön.

Méret: (Női),(Férfi).
GEL BLUE
A Gel Blue szilikon talpbetet, kényelmes puha gélből, textil felsőrésszel készült. A gélnek köszönhetően a tökéletes kényelem és a tehermentesítés biztosított, mivel a gél szerkezete elnyeli a nagy megterhelést, de az energiát jól vezeti minden lépésnél. Az izmok, ízületek és szalagok tehermentesítését ezáltal, minden lépésnél a rezgéscsillapító puha gél biztosítja. Az anatómiai lábágyat használatakor kényelmes flexibilitás jellemzi. Méretrevágható. A cipőben a szövetrész felülre kerüljön.

Méret: (Női),(Férfi).
GEL PROFIL
A Gel Profil szilikon talpbetet, kényelmes puha gélből, textil felsőrésszel készült. A gélnek köszönhetően a tökéletes kényelem és a tehermentesítés biztosított, mivel a gél szerkezete elnyeli a nagy megterhelést, de az energiát jól vezeti minden lépésnél. Az izmok, ízületek és szalagok tehermentesítését ezáltal, minden lépésnél a rezgéscsillapító puha gél biztosítja. Az anatómiai lábágyat használatakor kényelmes flexibilitás jellemzi. Méretrevágható. A cipőben a szövetrész felülre kerüljön.

Méret: (Női),(Férfi).
GEL SAROKFOGO
A géles sarokfogó puha gél anyagból készült. A sima és puha gél megakadályozza a kidörzsölést, valamint a legjobb választás, ha már sebes a sarok. Használatával csökkenti a kidörzsölt pontokat ért irritációját és puha párnázottságot nyújt. A sarok biztosan a cipőben marad, a nemkívánatos kilépés is megelőzhető a sarokfogóval. A hátoldalon található fóliát húzza le és helyezze a cipőbe. Öntapadós.

Méret: (Női).

Gyerek talpbetét (nagykereskedés)

SUPI MED (Gyerek talpbetét)
Valódi juh bőr felsőrészű gyerek gyógytalpbetét,puha latex alsóresszel. Különösen ajánlott lúdtalpas és befelé dőlő bokájú(x lábú) gyerek részére. Viselése helyes lábtartást és magas komfort érzetet biztosít. Használatával megelőzhető a térdszalagok sérülése és agerincferdülés kialakulása.

Méret:(23-24),(25-26),(27-28),(29-30),(31-32),(33-34).


TALPBETÉT NAGYKER


 
TALPBETÉT NAGYKERESKEDÉS
PEDIBED BIO S.R.L.
Cui. RO 28339989
5 3 7 1 3 0 , J O S E N I
Str.Principală , Nr.626/B
Jud.Harghita , ROMÂNIA
TEL. 00 36 70 594 9906 (HU)
e-mail: pedibed@gmail.com

 


Facebook Twitter Linkedin Pinterest Google+
A Weboldalt szerkesztette: Pedibed bio srl    Telefon:36/70 594 9906    E-mail:pedibed@gmail.com